lördag 28 maj 2011

Djurkommunikatör sökes!

HJÄLP!
Det här är min katt Rasmus Tony Olsson
- lillrasse, rasmus


Han har varit borta närmare två veckor nu och det är inte likt honom. Han är en utekatt, bondkatt, på 4-5 år och han får komma in och ut som han vill. Han har varit min och bott här sedan han var 8 veckor. Han är kastrerad. Han lyssnar på Rasmus och Lillrasse. Jag skulle bli glad om du läser detta och som är djurkommunikatör kan försöka prata med honom och be honom komma hem. Ta reda på om han är okej, om något hänt, varför han håller sig borta och om han ens fortfarande är i livet. Jag tror att han kan hålla sig borta du vi ska flytta inom kort och min familj ska sälja huset. Jag tror han känner på sig det. och jag tror att min valp Ailo kan bidra till hans försvinnande då han inte verkar tycka så vidare bra om henne. :(

Är du ingen djurkommunikatör kanske du känner någon eller vet om någon djurkommunikatör som du kan föra detta vidare till? Oavsett om du tror på djurkommunikation eller inte. Jag är beredd att testa och  jag blir glad över all hjälp jag kan få! Jag vill göra allt jag kan för att få hem honom! Det gör ont i mitt hjärta just nu. Oavsett om vad du tror och tycker om djurkommunikation så blir jag glad om du kan föra detta vidare till djurkommunikatörer! Jag kan tyvärr inte bidra med så mycket pengar och ber er därför att göra detta av god vilja. Jag saknar min prins så otroligt mycket!

RASMUS KOM HEM!

Hänvisa alla som kan tänkas beröras av detta hit!

http://truhoppochkarlek.blogspot.com/2011/05/djurkommunikator-sokes.html#comments

http://truhoppochkarlek.blogspot.com

Tack på förhand!


























headache, not okey

Huvudvärk. Usch!

Har fortfarande inte gjort något med D men det blir om en liten stund. Just nu håller jag på att göra kyckling och ris till mig själv då pojkarna och pappa åt blodpudding. Blöööh! Men men, smarrigt värre. Jag längtar till Jenny och vårt nya liv! Nyttighet och motion och inget jäkla sullande med massa socker och snabbmat! Ingen sockerhuvudvärk och en välmående kropp! Just idag tror jag huvudvärken beror på spänningarna ute, det ligger åska i luften och luften är tung. Men nu måste jag ägna mig åt lite gödning av mig själv. Hehe!

prommis

Blir så slö när jag är ledig. Gaaaaah! Aja, var upp och fixade hästarna åtta i morse, Chefen hade lämnat lite av natta maten och ville inte ha någon frukost alls, dock hade han ätit upp hö:et och han verkade fullt frisk och normal förutom att han inte ville äta sin kraft. Han har lämnat någon gång ibland när det varit mycket vatten i men nu var det knappt något vatten i maten så jag förstår inte riktigt varför han inte ville ha. La ut kraften i hagen och hoppas han äter upp det där. Han började i alla fall beta gräset i hagen när han kom ut så jag tror inte det är något fel på honom. Sen gick jag in och skulle kika på film men blev en bra bok och en stund till i sömnens land istället. Vaknade vid halv tolv, klev upp tolv och tog en långprommis med Åsa. 5 vovvar, jag och Åsa då, gick riktigt bra. Alla vovvarna gick dessutom lösa den mesta tiden. Skönt!

Nu har jag kikat på film; I am number four. Ganska bra film! Ska ut i stallet och mocka och sen blir det nog tömkörning eller dressyr för Dóttla. Jag ska dessutom försöka komma ihåg att mäta Wojjes hovar. Hehe.