onsdag 28 september 2011

Anställningsintervjuer!

Jag ansökte för någon vecka sedan till CityGross i Skara. I måndags fick jag komma på anställningsintervju. Nervöst men väldigt roligt! Väl på intervjun fick jag höra att det var 350 st som sökt jobbet. Jag var alltså en av 20 glada som fick komma in på anställningsintervju. Inte nog med det, under intervjuns gång nämndes det att om jag var intressant skulle jag kallas till ännu en intervju. Tänkte inte så mycket mer på det, eller jo det gjorde jag ju, men jag trodde inte att det skulle bli aktuellt. Jag menar konkurrens på 19 pers och lilla jag från Östersund.Så igår kikade jag inte allt för mycket på telefonen och på eftermiddagen lämnade jag den inne medan jag var i stallet. När jag kom in och tittade till telefonen blev det några glädjesprång och höga tjut innan jag sprang in till Bettan och Ulf.
- De har ringt! DE HAR RINT!!!!!!!!!!


Så i morse ringde jag upp dem vid åtta och det bestämdes att jag skulle få komma in på en intervju imorgon. Gott tänkte jag och försökte somna om (fjärilar i magen i natt = svårt att sova). Halv 10 blev jag väckt av telefonen och det var CityGross på andra sidan luren.

-Ähum jag kollade inte min kalender när vi bokade mötet så jag insåg precis att jag inte är på plats imorgon. Kan du komma in i dag till 11?

Klarvaken på några sekunder kastade jag mig upp ur sängen, slängde på mig kläder och satte in lite mat i micron så att jag snabbt skulle få i mig något. Sprang in på toan och sminkade mig, kastade i mig maten, kände nervositeten, och brummade iväg. Galet! Men klockan 10.45 var jag på plats och fick vänta lite.

Så idag har jag varit på min andra intervju och jag är med i fighten. Vi är nu 6 (eller om vi är 7) kandidater som ska tänkas igenom och matchas mot jobbet ifråga. Så jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att jag får det. Håll tummarna för mig! :D Dock har jag lite samma känsla. Lilla jag från lilla Östersund? Men så ska man inte tänka! Jag är bra och jag har bra kvaliteter som gör att jag skulle göra ett sjukt bra jobb! Så håll tummarna för allt vad ni är värda! ;)