lördag 19 oktober 2013

Bilder från uteritten









Olika människor som fotat idag, inte jag.

Just nu

.. ligger jag utslagen på soffan och borde börja fundera på någon mat..

Har varit på en jättehärlig ridtur med hästmänniskor från trakterna häromkring Oviken. Vi blev 12 ryttare och en kusk allt som allt. Förhoppningsvis kan jag få tag på någon bild från dagens äventyr!

Jag red upp till Hackåsen själv då Petra som också skulle ha följt med gjort illa sig. Men det gick bra det också och jag, Ailo och Dottla kom fram till rätt ställe. Vi blev 11 st som begav oss från Hackåsen och påvägen till grillplatsen mötte vi upp två till. Nere vid vindskyddet hade mamma och några kompisar till henne tänt upp så att elden var igång tills vi kom. Supertrevligt var det och en riktigt härlig hästträff! Ska göras om! Dottla var rätt trött så jag red hem direkt från grillplatsen medan de andra fortsatte tillbaka mot Hackåsen.

Är rätt trött. Klev upp halv sju i morse för att släppa ut och fodra pållar (och mig själv), sätta upp "plastvimplar" (så att mamma och co skulle hitta till vindskyddet), köra ner mitt fika plus hästfiltar att sitta på till grillplatsen, fixa stall och allt annat som behövde göras.