fredag 9 mars 2012

STOLT

Nu sitter jag här, ny duschad och fixad inför kvällens pass på Harrys, och såklart NYSPRUNGEN. Jag tog mig ut, trots allt. Reflexer på både hunden och mig, blinkande halsband på hunden och bra musik på mig. Längs våran lilla promenadrutt sprang vi, det tog ca 30 min. Känner redan av benen.. Hehe, otränad? Aja, nu taggar jag Harrys! ;)

Seeya

Kärlek

 Hidde! <3
 Jag och Hidde <3

 Nya dammsugaren! <3

 "Mina" snögubbar jag gjorde igår, 
de är dock dödade av plusgraderna nu.. 

Bästa vovveliten för några dagar sedan!

Effektiv tjej!

God eftermiddag!
Peppade som sagt upp mig igår och i hela dagen idag har flutit på riktigt bra. Vid tio klev vi upp på riktigt, jag åt frukost och så stack jag och vovveliten in till staden. Hämtade ut paket ICA Hjertbergs (nya skor jag vunnit på tradera, wihooo!), köpte två pärmar, mappar, tejp och etiketter, och så promenerade vi till biblioteket där jag skrev ut aktivitetsscheman till både mig och Dôttla.

Väl hemma igen tog jag och sorterade igenom alla papper jag har liggandes överallt, gjorde i ordning en träningspärm till mig, en viktigapapper pärm och en djurpärm. Skönt att ha det gjort!


'
 Så himla skönt att ha det gjort!

Självklart blev det lite lunchfika melllan allt "pappersarbete" och stallet.  Tog och mockade alla stallets boxar (förutom Wibbes då han stod inne), innan jag gick och hämtade finaste D. Blev en rätt kort skrittur då hon inte var på det bästa humöret, men vi kämpade på rätt bra med lite volter, skänkelvikningar och öppnor. Eller ja, jag kämpade med dem och min häst gjorde allt för att bara tuffa på framåt. Hehe. Ailo sprang runt och blev sådär härligt lerig. Mysigt! Så det fick bli en liten handukstorkning när vi kom in. Plus att hennes tänder fick sig en borstning. Usch sa Ailo.

Som pricken över i:t så städade jag kattburen idag också. Yaaay! Nu har jag precis ätit köttfärssås-soppa typ, och planen är väl att försöka mig på en springtur nu innan jag ska iväg och jobba natten på Harrys. Intensivt, but I like it!

Oh, just det mamma! Två tvättmaskiner har jag också hunnit med så nu är i alla fall min tvättkorg tom...... :P