lördag 20 augusti 2011

eh....?

Känner att min far borde få en smskurs av mig i födelsedagspresent....

Mitt sms:
Hej, tågbiljett bokad nu :) jag och Ailo anländer till Åre klockan 08.19 den 31 augusti :) Puss

Pappas svar:
Ok

Mitt svar: Gud vad verbal du är, pappa... Kunde väl fått en glad gubbe eller något i alla fall? :D Puss

Pappas svar:
B-)

Hmm, känner mig efterlängtad....


sick

Sjuklingen som talar. Blev en städa och tycka synd om mig själv dag idag. Fast har lyckats sova en del också, som tur är. Har dessutom bokat tågbiljett hem till mig och Ailo så 08.19 kliver vi av tåget i Åre och hälsar lite på Papi innan vi tar min bil och brummar mot sköna gröna Börön! Ring eller smsa mig om ni vill hitta på något. Jag blir hemma i några dagar upp mot en vecka. just so you know! :)

Bettan ska få ta hand om Dóttla under min hemvisit så hon kommer få vila och bara må gott.

not as awesome

- Helvetesnatten?

Igår mådde jag illa, var yr och kände mig spyfärdig av och till (började efter jag hållit lektionen). Men jag trodde verkligen det skulle släppa under natten. Wrong, wrong, wrong. Jag har vaknat många gånger i natt, Ailo har varit orolig och vankat omkring i huset och hjälpt till att störa min sömn. Vid 3-tiden i morse var jag klarvaken. Not so great. Ailo var orolig så jag släppte ut henne och gick en kort sväng fram och tillbaka mellan vårt hus och stora huset. Ailo gjorde ingenting. Gick tillbaka in och satte mig och läste till 4. La mig och sov igen. Blev väckt av Ailo som kom trippandes och la sig i sängen vid 7-tiden. Kände direkt lukten av hundbajs. Fick då kliva upp och leta reda på bajshörnan som självklart var på en av vardagsrumsmattorna. Och var får inte min hund vara om inte i vardagsrummet, alls, överhuvudtaget! Men där hade hon lagt en STOOOOOR hög med lös-skit. Bara till att ta bort det värsta, skrubba med papper det som gick, plocka fram Spray-Vanish och hoppas på att det skulle gå bort från mattan. Gick och la mig igen, nu med en mycket lugnare vovve i sängen. suck... Vaknar ca 40 minuter senare av att Ailo gör alltför glada och välmående ljud ifrån sig. Kliver upp och känner fortfarande bajslukt som inte borde vara där. Hittar Ailo i soffan i vardagsrummet där hon ligger på rygg och gonar sig. Jag grabbar bara tag i nackskinnet på henne och drar ut henne fortsätter med att söka av huset än en gång efter bajskälla. Japp, jag hade missat att Ailo dessutom klämt ur sig lite mer på den andra beiga mattan och verkligen dragit ut det lite överallt. Samma procedur som med förra mattan. Och som finish tog jag fram en skål med varmt vatten och en trasa och gnuggade på alla bajsfläckarna så att de verkligen skulle försvinna. Så vardagsrummet har fått möbleras om lite nu då jag dessutom tagit ut den mattan som var värst. Och sedan 07.40 har jag alltså varit vaken och som plus på det så mår jag fortfarande dåligt, som igår.

Som tur är fick jag stanna hemma från jobbet idag för att krya på mig. Gosh, behövs verkligen just nu efter den helvetesnatten och min äckliga illamående/yrsel/spyfärdiga kropp.

mojs på er!