tisdag 18 oktober 2011

minns ni?

... den här lilla krabaten?


Han har flyttat hem till Börön nu och lever livet hos mamma, Viktor och Cornelis! :D

Ailos bror Rambo, kullsyskon! :D

Ailos bror Rambo, kull syskon!

Kul va!? Tror verkligen att mamma + bröderna behöver någon liten illbatting som sätter fart på dem där hemma! Jag tror  i alla fall att det blir hur bra som helst! 

Pussen!

Oh no...

38.0 var tempen i morse medan den var uppe på 38.7 nu ikväll. Usch. Ut och tempa i morgon och se hur Dottla mår. Men än så länge är hon matglad och svullnaden går neråt. Dock har det regnat hela dagen så det kan ju bero på det ruggiga vädret. Jag hoppas på det! Jag hoppas att tempen är nere på 38.0 i morgon bitti. Jag hatar verkligen när mina djur inte mår bra. Fast det konstiga är ju att Dôttla verkar må hur bra som helst bortsett från knät då. Hon är pigg och glad och haltar mindre och mindre, svullnaden är ständigt minskande. Så jag väljer att hålla tummarna och TRO på att "febern" är nere i morgon bitti!

Annars gick "arbetet" med Raudi bra. Han är en pigg och glad liten herre som var väldigt trevlig. Jag jobbade med  repgrimma, rep och min carrot stick. Gick riktigt bra. Körde mest circling game och friendly game, med något inslag av yoyo. Jobbade inte så länge med honom då det är bättre med korta positiva pass än långa bråkiga, speciellt i början när jag lär känna en ny häst! I morgon blir det nog en tur i sadeln för min del, på Raudi då, om vädret är lite bättre än idag. Ser fram emot det!

Framtid och Raudi

Ailo gillar inte regnet och rusket, men hästskit och hovar är gott att tugga på hälsar hon!


Puss och hej ;)

P for promenix

I dag är det väldigt tråkigt väder. Det regnar. Och regnar lite mera. Och lite till.

Så när jag tog vovveliten och liten grå på promenix så var det inte helt oväntat att vi såg ut som dränkta katter när vi kom tillbaka. Men men, inget att göra åt. Ailo passade på att rulla sig i kogötsel så det blev duschen för hennes del när vi kom hem. Dôttla skötte sig helt okej på promenaden. Hon tyckte det var lite tråkigt men hittade inte på något otyg för det. Skönt! Hennes svullna knä är mycket bättre och så fort vi promenerat en stund så minskar svullnaden. Det känns bra!

Nej nu ska jag kika på film innan jag tar och jobbar med Raudi (uttalas Röjdi tror jag) och senare i eftermiddag ska jag lämna och hämta lite saker hos Nyströms.

See ya!

Don't stop me now


Queen

Frulle

Mjölk och flingor, rostade mackor med strössel och ett glas med vitaminer :D känner mig jätte nyttig, not..