söndag 16 november 2014

What to do

Jag hade så mycket ridmotivation inför den här helgen, men inte har jag ridit något för det. I fredags var jag helt inställd på att jobba kväll så när de ringde och väckte mig klockan kvart över sju och frågade var jag var så blev det bråttom. Hade kastat om jobbtiderna i mitt huvud. Kastade på mig kläder, gav hundarna mat och gasade ut i stallet för att släppa ut pållarna. Var på jobbet 40 min efter samtalet, vilket är jäkligt bra gjort då jag hade ca 15 min körtid. Var rätt seg efter det bryska uppvaknandet. När jag kom hem var jag helt slut i knoppen så det blev ingen ridning då.

Igår skulle jag jobbat kväll men så ringde de från jobbet strax efter sju på morgonen och frågade om jag kunde byta och jobba dag istället. Ännu ett bryskt uppvaknande och det var ju bara att stressa iväg till jobbet, som tur var kunde Johan ta hand om alla djuren så jag kunde bara fara. Efter jobbet var det bara att svira om till trevligare kläder och åka och fira svärmor! Mysigt värre! Men vi kom hem vid tio så ingen ridning då heller...

Idag är jag död. Omänskligt trött och seg, vill bara sova bort hela dagen. Har städat lite men känner mig tråkigt omotiverad och lite deppig. So what to do about this..? Ska försöka fika lite och fara ut i stallet trots mina dåliga energier. Hoppas att mina bästa och mysiga ponnisar kan muntra upp mig!