lördag 7 maj 2011

Storprinsen, Sagoprinsen och Lillprinsessan

En helt underbar dag måste jag ju få säga att dagen har varit! Först en grymt bra fotoutställning + föredrag på Jamtli av mina två klasskompisar Lykke och Olivia. Kroppsideal! Grymt bra, gå och kika på Lykkes bilder i Jamtlis café. Olivia som är modell. Olivia gjorde ett projektarbete om kroppsideal och Lykke fotade till Olivia och använde dessutom bilderna till sitt egna projektarbete, en fotokatalog som visar hennes bilder.

Hemma från staden så fixade vi med Sagoprinsen och Lillprinsessan som fick följa med ut på promenad tillsammans med vovvarna Provne och Ailo. Blev Drolrundan och jag tror båda hästarna tyckte det var ganska skönt att få komma ut trots att det blev ganska varmt. först fick Wojje gå som löshäst och sedan fick Dóttla den turen. När vi kom tillbaka släppte vi dem lösa på gården (dock med grimmor på så om de vandrade iväg lite väl långt var det bara att leda tillbaka dem) så att de fick beta. Jag tror de betade i ca 3.5-4 timmar på vår tomt, nöjda pållar! Vi åt middag och umgicks med middagsgästerna, körde upp vatten till hagen, borstade på båda pållarna och fixade Chefen innan våra fyrbenta gräsätare fick vandra tillbaka till hagen. Skööööön dag! Nu ska jag och Therese kika på film innan John Blund kommer... ;)

Fölis

Therese som fotat alla bilderna, klicka på bloggrubriken för att komma till hennes blogg! ;)

Mamma Monna och fölis Fjellros

Linnea, Monna och Fjellros

Fjellros; welsh-islandshäst ;)

Fjellros

Jag och  Fjellros :)

Det är alltså Monna som Linnea ska få hjälpa till att sitta på och rida in. Bra storlek på häst, inte så långt till marken.... Och med Malins vägledning kommer det nog fungera super! :) Hoppas verkligen på att det fungerar, skulle vara superbra för både Malin och Linnea. En win-win situation.

Malins hemsida! http://malinlundbergh.se/
Snygga bilder och dessutom ska hon och Nathalie (som också hyr hos Maggan) komma igång och utbilda hästar! SKITKUL! :D 


Lite tråkigt att jag ska flytta när det äntligen flyttar hit bra hästfolk i min ålder! Haha, men jag måste ut i världen. Jenny, no matter what så kommer jag! ;)