lördag 29 september 2018

Två minuter till godo

Egentid. Oh my vad underbart! Jobbet kallar klockan två, mamma hämtade Axelbus kl 11 och Johan är i Stockholm och springer Lidingöloppet. Vilket betyder att jag fått två hela timmar för mig själv. Så himla lovely! Händer inte jätteofta. Axel ska stanna hos mormor till i morgon kväll då jag jobbar kväll både idag och i morgon. Johan plockar upp busfröet på vägen hem från Stockholm. Så i morgon hinner jag städa ifred under förmiddagen och pyssla om damen, kanske till och med grabbarna, innan jobbet.

Självklart blev egentiden idag väl spenderad. Tog ut damen på en ridtur och njöt trots det något dystra höstrusket som illvilligt infunnit sig här. Njöt av att få andas häst och inte behöva tänka på något annat än min fina lilla ponny. Och vilken magi damen bjöd på. Min fina, fantastiska dam. Ailo var väldigt nöjd som fick följa med. Och nu har jag tagit en välbehövlig dusch. Sköljt av mig lite av förkylningen. Unnat mig några extra minuter av värme och välbehag. Och så hade jag två minuter över tillgodo för bloggen, heja mig. 




Har ett lass med mat i ugnen och på spisen, man behöver matlådor för en helgs arbete... Men nu ska jag kasta i mig lite lunch och packa ihop lådorna. För snart måste jag ta bilen och fara mot staden....