söndag 10 april 2011

Studentmottagning

Sitter och försöker få studentmottagningen planerad. Det är ju bara ca 1½ månad kvar sedan sitter jag ju där, som en student, och då är det ju bra om jag har planerat min studentmottagning, bjudit in alla gäster och har fixat allt som måste fixas. Gosh. Och på tisdag fyller jag 20! Jag fyller vuxen, på riktigt. Jag tror jag smuttar vidare på min bäriga smoothie och glömmer siffrorna för en stund...

Bjuder på en bild som jag arrangerat och tagit ;)

Barnvakt

Jag lagade mat och åt med mamma innan jag åkte och hämtade Muriel igår. Vi gjorde chokladdoppade vindruvor och morots och gurkastänger med dipp. Gött värre! Dessutom gjorde jag en supergod bärsmoothiedrink. Vi kikade på den lilla sjöjungfrin två, alltså om Ariels dotter Melody och sedan somnade vi gott i min säng. Idag har vi ätit frukost, dukat bort frukosten, borstat tänderna, mockat åt hästarna, gett hästarna frukost/lunchhö och pajjat vår gamla vhs. Dessutom "skjutsade" jag hem Muriel på Dóttla. Ett härlig barnvaktspass alltså!

Jag hoppade upp och red tillbaka på Dóttla, lät henne galoppera. Hon valde att fortsätta in till ridplanen där jag red lite seriösare. Det gick lite halvknögligt. Vi var lite ringrostiga på dressyrhjälper och gångarter men det gick ändå hyfsat. Idag travade hon stabilt på vår lilla ridplan och jag fick kämpa med tölten, men så är det väl när man inte ridit på riktigt på nästan 3-4 månader? Vi har ju mest bara varit ute och lullat lite. Ridplanen och underlaget var i alla fall underbart. Något tungt men väldigt mjukt och fint. Vi har ju haft en del problem med traven och tölten i olika omgångar men idag satt ju traven som den skulle. Stabil och fin, dessutom sökte hon sig framåt neråt och uppåt med ryggen några gånger. Flyttningarna gick super och hon var så mjuk och fin, dock har hon en tendens att vika in sig vid voltarbetet men det var ju som sagt ett tag sedan vi jobbade.... Jag är nöjd med min donna och hoppas på att vädret blir lite trevligare, just nu är det ju grått och tråkigt med slask. Blääääh! Hundarna är så fina när de kommer in. Leriga och bruna.