torsdag 21 januari 2016

Att bli glad för lite kiss

Min dam kissar inte när hon står på box, det händer ytterst sällan. Läs i princip aldrig. Hennes box är alltid lättmockad och jag ser till att leta i och flytta på spånet lite då och då för att hitta en liten fläck. Men 90 % av gångerna hon står inne så har hon inte kissat. Jag kan inte komma på senast jag hittade en kissfläck i hennes box, så länge sedan är det.

Men i morse när jag kikade in i hennes box var det de första jag såg. En stor kissfläck, och jag blev glad! Jag tror nämligen att Lilla Bebben levt rövare och tryckt på blåsan i natt och tvingat damen att kissa.

Nu syns det dessutom tydligt att damen är dräktig, magen putar ut  ordentligt och det är verkligen en fölmage hon har. Dock har jag inte sett några fölsparkar än, vilket jag såklart hoppas på att få göra! Men jag har för mig att jag läst någonstans att sparkarna inte alltid syns på stona, så jag ska väl inte ha för höga förhoppningar om det... :)

Idag har jag planerat plugg, jogg och ridning och i eftermiddag ska jag hämta en höbal till pållarna då de redan ätit upp den förra. Tjockisarna mina!

Bild på damen knäppt för några veckor sedan, 
bebbemagen går knappt att skymta. Nu är den större!

Dottlas kissfläck, väl placerad mellan två bajshögar... 

Hehe, ja! Det händer alltså så sällan att jag måste knäppa ett kort för att föreviga detta..! Nej, inte alls nördigt och helt ointressant för er andra! Nej, nej...