måndag 26 mars 2012

slappis

Haft en slappardag idag! Körde in Caspian till djurkliniken vid åtta i morse, och la mig och sov igen så fort jag kom hem. Sov till halv ett, välbehövligt! Gjorde en smoothie och två rostade mackor med ägg och majjo på sedan satt jag och Ailo ute i solen och njöt tills det var dags att hämta pissenissen. Han förlorade nämligen bollarna idag och blev dessutom öronmärkt. Gött!

Nu är Caspian supertröttis, Ailo lite uttråkad och jag mätt och belåten. En härlig dag helt enkelt! Fick faktiskt stoppa mig själv, hade lite spring i benen efter middagen. Jag sa att idag skulle vara en vilodag för kroppen då jag sprungit 8 dagar på raken, promenerade långt och var på styrkepass igår. Det kändes som ett måste att ha en dag där inget kroppsligt arbete skulle utföras.

Men i morgon blir det på med löparskorna för som det ser ut nu så tränar jag inför Göteborgsvarvet i maj. Huuuuuh. Får väl se om jag får tag i en biljett och kan delta....

besök

Mamma kom och hälsade på här i helgen, supermysigt! Lite tråkigt att jag jobbade både fredag och lördag natt. Men vi hade strålande väder och glatt humör så helgen var verkligen supermysig! Jag sprang en sväng  innan jag plockade upp mamma på centralen på fredagen och så hälsade vi på Nelly och Signe och åt våfflor, åkte hem till Perran och Pållan och småkussarna och åt middag och mös i solen innan vi till slut begav oss hem till Örslösa där jag dumpade mamma och for på jobbet. Jag klev upp vid 9-tiden på lördagsmorgonen (mamma några timmar tidigare) och så stack vi ut och sprang 5 km, härligt värre! Sedan åkte vi till Skara och shoppade lite. Mamma skämde bort mig med två solstolar och två "madrasser" till dem, en vattenkokare och mat. Jag köpte även en mixer som har använts flitigt sedan den packades upp. SMOOOOOOOTHIIIIE! Vid ett kom Perran och Pållan  och småkussarna och hälsade på. Vi promenerade i solen och Jelle fick träffa hästarna. han vågade till och med rida på slutet! Goknulen. En god middag slängdes ihop och den avnjöts i solen, innan mamma skjutsade in mig på jobbet vid 18-tiden. Jobbade i disken för första gången vilket gick bra. Kände av ryggen när passet var klart, men vem gör inte det efter 9 timmars diskande, plockande, lyftande och bärande...? Mamma hämtade mig i alla fall vid 4 och vi åkte hem och sov några timmar innan söndagens äventyr började. Vi åkte ut till Svalnäs och Hindensrev. Vi promenerade längst ut på Hindens rev och tillbaka, en tur på ca 8 km allt som allt. Solsken och fin natur, gött! Och sen hade klockan runnit iväg så det blev gårdagens middag till lunch och så brummade vi iväg till landvetter då mamma skulle flyga hem. Lite kort tid kändes det som, hade velat ha mer tid med bästa mamma men man kan ju inte få allt här i världen! När jag kom tillbaka hittade jag en öppnad chipspåse som fick duga som fika innan jag sprang iväg till skolan för ett styrkepass. Behöver jag nämna att jag stöp i sängen efteråt? Intensiv helg, intensiv vecka. Jobbat 11 dagar på raken så det är väldigt skönt med lite ledigt nu.