tisdag 22 januari 2013

Lessssss

Känner mig så less på denna istidskyla. Någon dag ibland är helt okej, till och med härligt (!) men när det börjar närma sig två veckor med flera dagar under - 20 känns det inte så roligt. Hundarna fryser när vi är ute, hästarnas vatten fryser, det är kallt i lägenheten, hästarna måste stå inne på nätterna och det är inte roligt att rida då man fryser redan när man sitter upp. Jag älskar vintern! Men jag tycker det är fullt tillräckligt när det är -15. Det skulle vara perfekt om temperaturen låg mellan -7 till -16 hela vintern igenom. Gärna strålande sol också, varje dag. Önsketänkande. Men det har ju varit otroligt fint väder dessa iskalla dagar i alla fall. Något att glädjas åt.

Ps. Vattenglas + dator+ hund = död skärm och less matte.

Inte alls bitter. Nej nej.

Tur Johan fått hem routern så vi förhoppningsvis får grymt bra Internet här i lägenheten! Han håller på att meckla ihop allt nu. Min fina, duktiga och otroligt braiga pojkvän. I love you.


Skickat från min HTC

En riktig vargavinter

- 24 visade termometern i morse. Yaaaay. Hoppas det blir lite varmare snart! Så man faktiskt vågar arbeta hästarna...! Enligt väderprognosen här på bloggen ska det ju bli varmare i morgon, håller tummarna för det!

Nu kommer nog Elin snart och plockar upp mig. Going to work!