söndag 11 mars 2012

lycka

Bilder och film från min och Ailos promenad idag  ;)

Träna på att dra lite,
dvs berömma när hon sträcker linan.

bästa hunden i världen <3


en fin skylt vi gick förbi :)

Fina vovveliten!

Och så blir det så klart lite lek på våra prommisar också,
här leker vi med pinnen. Det är så kul att se när hon "söker" 
för svansen går som en propeller, runt, runt och runt! x) 

feeling great

Precis nyduschad och nerbäddad i sängen efter ett härligt träningspass. Det var faktiskt förvånansvärt enkelt idag, eller ja det kändes så lätt fast att det var jobbigt också. Svetten rann och det var så himla skönt att ta i men samtidigt känna att jag inte höll på att dö av ansträngning av vikterna och hela passet gick bra. Invigde tåskorna som jag fick i julas av mamma, och de var faktiskt otroligt sköna att träna i. Fast nu var det ju styrka och inte kondition som vi körde så jag vet ännu inte hur de är att springa i, men de är nog sköna då också. 


Nu har jag en sådan där grym känsla i kroppen som bara ett rejält träningspass kan ge! Så himla härligt att vara på g igen. Ska se om jag kan åka och simma någon dag också men annars blir det promenader, springturer, ridninng och i alla fall ett styrkepass  i veckan. Nu håller vi tummarna att jag faktiskt håller igång detta, peppar mig själv och kämpar på. Jag mår ju så jäkla bra av träningen! 

What a lovely day!

Gårkvällen var grymt trevlig, rolig och allmänt superbra. Melodifestivalen, god middag, gott sällskap, helgalen dans på Harrys, fina pojkar, glad Bella! Och vilken dag det har varit idag. Vackert väder, en härlig ridtur med Emma på Röskva och Vovveliten som sällis, en grymt mysig och fin promenad med bästa vovveliten och nu snart ett förhoppningsvis intensivt träningspass i skolans gympasal!

Livet är bra gott!