onsdag 12 oktober 2011

Food



:(

Var ju iväg till pållen för en stund sedan. Passade då på att köra dit lite saker, alltså till lägenheten där jag ska bo. Mockade alla boxarna förutom Wibbes då han var inne och tog in liten grå. Ailo var med  och fick springa runt i stallet, fast från början var hon ute på gården men där hittade hon något djjur som gämde sig i rabatten så hon bara skällde. Dôttla fick en rejäl genomborstning men ändå hade hon lera kvar på några ställen när jag tog ut henne för ett ridpass. Grr. Men i alla fall så red jag på stången idag, vilket gick bra. Första delen av passet gick pållen jättebra men när vi tog traven så haltade hon tråkigt nog. Hon var inte halt igår, och inte heller i skritten idag, men i traven haltade hon på höger bak. Det var alltså bara att sitta av och avsluta passet. Tråkigt! Hon var inte blockhalt vilket är skönt, men det syntes att det gjorde ont i traven. Hoppas på att det går över med lite vila. Ger henne lite arnikapiller i kraften för säkerhetsskull och så hoppas jag som sagt på att det ger med sig inom några dagar.

Det har ju gått rätt vilt till då och då (när valacken var med) så det är ju inte konstigt om hon hållit smärtan inne och visar den först nu när flocken är  lugn och stabil igen. Eller så kan det ha hänt något i hagen tidigare idag, det får vi aldrig reda på.

GRRRRRRRRRRR! Irriterande! Lilla snuttan, bli bra nu!

:)

Min fina flickor tar och mumsar lite hö tillsammans....


Lite komiskt ändå att vovven och pållen äter tillsammans, tokfisar! <3

13 timmars sömn...?

Somnade vid 8 igår och har vaknat några gånger under natten. Vaknade vid sju men somnade om och sov till 9. tror kroppen behövde det, det var i alla fall himla skönt!

Just nu kokar jag gröt. Hoppas den blir god! Hehe!
Ska brumma iväg med lite saker till min nya lägenhet idag, och pussa på min lilla donna så klart. Får se om jag rider något idag eller om vi kör lite löst. Det återstår att se.

Ailo får nog en långpromenix i eftermiddag.... ;)