fredag 11 februari 2011

Klassfest

Blev en kort ridtur på fina D med Wojje som löshäst. Skitkul tyckte båda racerhästarna! x)

Nu sitter jag hemma hos Lina och är färdigfixad inför kvällens klassfest. Yepp, vet dock inte hur länge jag stannar. Är lite små seg och trött efter dagens städning, ridning, hundpromenader och jobb. Hmm. Aja lär väl vara skoj att bara åka dit och kika in i alla fall!

Bra Bella!

Masade mig upp ur sängen, släppte ut hundarna, åt frukost, stoppade in hundarna i hundgården och har precis städat klart HELA huset. Eller jag har i varje fall dammsugit och torkat golven i alla "allmänna" rum plus mitt eget. Och så har jag skurat toaletterna. Great! Känner mig grymt duktig nu faktiskt! Haha. Nu doftar det rengöringsmedel i hela huset, jag älskar känslan när det är rent! Dock blir det till att fixa garderoben och byrån imorgon, har liksom bara slängt ner alla kläder där. Inte det bästa kanske, men det går snabbt! Just det, jag har även tagit hand om disken och stoppat tvätt i tvättmaskinen. Härligt att faktiskt få sådana här saker gjorda och fortfarande ha tid över till hästar och hundar! Om lite drygt 2 timmar ska jag bege mig mot Sibylla och efteråt lutar det åt klassfest, förutsatt att jag kann duscha och byta om någonstans.

Nu ska jag ut och mocka boxar, även uteboxen, försöka rida min pålle en sväng, promenera hundar, duscha och slänga i mig någon mat.



Yepp, see ya to morrow I think!