torsdag 9 oktober 2014

Träningsdagbok

Ska försöka bli duktig och börja föra träningsdagbok på hästarna så att jag får mer koll vad jag gör med dem, hur ofta de motioneras och på vilket sätt.


Gjorde det riktigt bra när jag bodde i Lidköping med Dottla men senaste åren har det varit dåligt med dagböcker, både bra och intressant att läsa igenom efter en tid.

Morning!

Trött.. Zzzzzzzzzz! Vaknade förbannad. Jag och Johan har börjat gå i valptankar, en ny drever ska bli familjemedlem någon gång inom en ganska snar framtid. Så i natt löpte fantasin amok och Johan som inte hade råd med en ny valp kom hem med två hanhundar från ett hundstall. En drever på något år och en ung dalmatin. Jag var så arg, så arg! Vi ska ju inte ha några djävla hanhundar i vår familj, och nu har vi två okastrerade sprättiga saker. Johan hade åkt och köpt drevern och fått dalmatinen på köpet eftersom ingen ville ha honom. Johan tyckte så synd om hunden så båda hade följt med hem... Ja, det blir aldrig långtråkiga nätter i mitt huvud i alla fall!



Var inte kul att kliva upp, men hästarna stod inne i natt så det var bara att pallra sig upp och åka iväg till stallet. Hann njuta lite av den morgonfriska luften och av hästarnas behagliga malande tuggor innan det var dags att fara hem och fixa i ordning sig inför en lång skoldag. Ailo var inte jättenöjd över att bli lämnad helt ensam, men ibland måste man vara själv hemma också. Sita är ute med husse och jobbar, går jaktprov! 

Nu sitter jag på skolan och vi ska prata Demenssjukdomar!