torsdag 21 juli 2011

*trött*

Blev väckt av Jenny som ringde och bad mig komma ut och hjälpa till med pållarna. Gott att sova en stund! Nu är i alla fall Anton hemma igen vilket han verkade glad över, stod och skrek efter de andra två hästarna när han fick stå i boxen en stund. Han hade blivit mycket bättre i kroppen så det hurrar vi för! Nu är det mer linementbehandling som gäller och lite medicinering och ett till besök hos MirakelMikael för honom innan han blir helt bra.

Men nu står alla tre pållarna inne och mumsar hö, och vi har inte varit ut med Bobby Brun och Dóttla än. Vi får helt enkelt se om de får vila idag också.

Saknar min gosevovve!

Har jobbat idag, mellan 9.00 och 15.30. Kom hem till ett tomt hus där jag nu sitter och saknar min glada vovveliten. Det är nämligen så att Jenny kidnappade med sig henne till Örebro för att hon skulle slippa vara ensam medan vi båda var borta idag. Vi båda jobbar ju förhoppningsvis hela helgen och Bettan och Ulf är i Barcelona så Ailo kommer få vara ensam ett tag varje, fredag till söndag. Då är det bara bra att Jenny lät henne följa med i bilen idag,  på turen fram och tillbaka till Örebro och till MirakelMikael. Skönt att Jenny också tycker om min älskade hund och att hon trivs med att aktivera henne också. Dock är det nog inte många timmar kvar tills de kommer hem så synd om mig är det inte.  Ska väl försöka tvinga med Jenny ut på en ridtur på Dóttla och Bobby Brun ikväll, om vi inte stupar i sängen på en gång. Fast det tror jag att jag ska göra just nu, innan Jenny och Ailo och Anton kommer hem..... Hehe! (Alltså stupa i sängen...)


Pussen!