onsdag 18 februari 2015

Virus och tävling

Förkylning eller influensa, den stora frågan? Mår skit i vilket fall så det kanske kvittar vilket. Gick och la mig för en timme sen och har inte somnat än, kroppen fightas med viruset och det känns! Inte kul, inte kul! Kände av halsen redan på eftermiddagen i söndags och sen bröt det ut ordentligt natten mot igår, men det försökte jag strunta i. Och i dag har jag  mått därefter... Treo har varit min vän idag.. 

Har inte ridit på ett par dagar (förståelig anledning?) men ridsuget är stort trots sjukdom! Vill bara ut i friska luften och umgås med ponnyskruttarna! Och så borde jag verkligen ta tag i plugget nu, tenta nästa fredag. Yaaaay! 

Men nu till något positivt mitt i min klagosång! Vi hade tävlingsmöte igår och kunde släppa inbjudan till Ovikens vintertävling då. Så nu hoppas jag att alla mina bloggbesökare tar och klickar in på Facebook och söker på ovikens vintertävling om ni inte redan sett evenemanget! Den 15 mars går tävlingen av stapeln och alla är varmt välkomna! Som deltagare, publik eller funktionär! En riktigt bra möjlighet att miljöträna sin häst och samtidigt känna spänningen i en träningstävling! Vill du hjälpa till är det bara att höra av dig till mig eller någon annan av värdarna för evenemanget eller maila ovikentolt@gmail.com, dela gärna och sprid informationen vidare! Vi vill ha många goa och glada deltagare och vi vill få till ett roligt evenemang för oss hästmänniskor på landsbygden, mest inriktat mot islandshästfolk men alla är välkomna!  Alla hästraser är välkomna i barnklassen!