söndag 22 april 2012

Förbannade förkylning

Har inte gjort något vettigt alls idag. Jag har i princip sovit bort hela dagen. Sov först till tolv, klev upp och åt lite onyttig sockerkaka, var ut en sväng med Ailo och gick sen in och la mig och läste, somnade och vaknade nu vid fem. Great. Är fortfarande rätt förkyld alltså. Inatt när jag jobbade tror jag att febern kom krypande så jag mådde inte riktigt okej där ett tag. Är nu fortfarande täppt, hostar, snörvlar och har lite onda muskler. Och har varit så orkeslös. Och så var jag ju lite trött. Trots att jag sov bra natten till igår, och tog sovmorgon till 12.

Tryckte i mig en ipren igår när jag vaknade och följde med Emma ut på en långtur vid två-tiden. Dôttla var faktiskt superduktig och vi töltade på en braaaaaaaaa bit. Så himla härligt. Och vilken trav hon bjöd på. Gosh.. Jag kan ju säga att jag utbrast wow vilken trav högt för mig själv när hon bara tryckte iväg. Hon sänkte huvudet, kom upp med ryggen och tog verkligen i med bakbenen. Så grym känsla! Och sen var jag och Ailo ute resten av dagen fram till sju, då det var dags för mig att göra middag, duscha och fixa mig inför jobbet.

Det där med att ta det lugnt fungerar inte riktigt för mig. Jag mådde bra efter att ha tryckt i mig iprenen och då tror jag att jag mår bra, att det är okej att hålla igång som vanligt. Det är inte så konstigt att det blir bakslag i sjukdomen då. Skyll dig själv, Bella! Men har i alla fall varit ute på en kort cykeltur med Ailo så att hon fått sträcka lite på benen idag i alla fall. Nu skaa jag nog återgå till sängen och en bra bok!

Ha det gött.