onsdag 25 november 2015

Äntligen!

Äntligen tog jag och Therese tag i sommarhagen som blivit bortprioriterad allt för länge! Klockan tio dök hon upp hemma oss mig och vi fikade lite frukost innan vi begav oss till Backfors. Det tog några timmar att plocka ner hagen och det var bra drygt i snön, men oj vad skönt det känns att äntligen ha det gjort! Axa och Vajmoe (Therese lilla valp) lekte järnet ute i snön medan vi höll på, hittade lite rådjursrester att gnaga på också.. Mums!


Vajmoe 
50% isländsk fårhund och resterande en blandning av bordercolli, lapphund och schäfer


När Therese for iväg på möte lämnade jag valparna med Johan och for tillbaka till Backfors. Ännu en viktig sak bockades av på att-göra-listan, nämligen att byta däck på hästtransporten! Lite sent men så går det när man jobbat mycket och inte behövt transporten, men nu är vinterdäcken på plats och den är redo för nästa veckas äventyr. På onsdag drar jag med Helgi till Wången och tävlar i T8 och V5 och på lördag åker vi och hoppar i Svenstavik. Ser verkligen fram emot det! Ja, kanske inte hoppningen då jag inte hoppat på över ett år... Men men! Haha!

Passade på att motionera båda hästarna när stallet var fixat och båda två bjöd på riktigt härliga tölt-sträckor. Älskade hästar! Helgi kändes riktigt bra bitvis och jag kunde pusha honom lite extra ikväll. Riktigt pigg och glad, gårdagens vila har gjort gott. Har jobbat tio dagar på raken nu så idag var det riktigt skönt att vara ledig. Eller ja, jag har ju fått massa hemma-jobb gjort i alla fall! För ledig och göralös kan man ju aldrig vara! ;-)



Fjäll, skymning och Helgi! Riktig frihet!

I morse promenerade jag dessutom 3 km med alla tre hundarna och senare ikväll blir det en runda till, men först blir det middag och städning!

Vår vackra och helt underbara Axa, norrbottenspets!

Bästa vännerna!

Järngänget!

Jag känner mig så lyckligt lottad som får leva mitt liv precis så som jag vill, med mina älskade djur!