fredag 29 juni 2012

Vindy

Det blåser. Inte lika kul att vara ute som igår. Men jag tog och red en sväng på fina D idag i alla fall. Vi måste ju komma igång nu. Gick sådär. Hon var lite uppihejsan, eller ja ganska mycket uppihejsan, för att det blåste. Kunde inte koncentrera sig alls, i princip. Men jag kämpade på och efter ca 15 minuter började hon släppa lite och komma ner på jorden. Lyssna lite bättre. Och sista tio minuterna av passet gick rätt bra. I och med att vi är på igångsättningsplanet så var det mestadels skritt med lite inslag av trav och tölt på slutet.

Gött. Börjar jobba klockan 17.00 och jobbar till 03.00, börjar 9.30 i morgonbitti och sedan 22.00 på kvällen.. Blir till att sova emellan!

See ya later.
puss

Yesterday

Igår var en väldigt fin dag. Åkte in till stan, fick en ny p-stav insatt, shoppade & åt en god macka på Rådhuset. Vädret var fint så det fick bli en tripp till Svalnäs som är en stor strand. Låg och solade där några timmar och jag fick till och med lite färg. När jag kom hem slängde jag ihop lite tortelinis med sås och pratade med mamma. Mysigt! Hann dessutom både springa 4.5 km och rida ut en sväng i linne innan kvällen blev alltför sval. Lycklig tjej!

Gött att bo ett stenkast från en stor sandstrand! <3

over and out.