torsdag 1 september 2011

mörkrädd

Kul att jag har en mörkrädd hund som inte vågade följa med mig upp till skogen när det var mörkt ute... Hon sprang hem och satte sig på trappen istället..

hello bloggen

En helmysig kväll i stallet med Malin. Hälsat på världens snyggaste welshhingst, plus hans halvbror, hjälpt till i stallet, kikat på busiga vovvar och bara mått gott. Börön I miss you. I morgon blir det en ridtur på förmiddagen med Malin, innan jag brummar iväg till staden och plockar upp storkusinen Ville, handlar lite på foderbuan i Marieby och plockar upp Pauo! Gosh! Fullt upp... Vill inte åka tillbaka..... Haha, nej då. Jag saknar allt min gråa lilla dam och kommer åka tillbaka neröver i början av nästa vecka. Men Börön är Börön och det är här jag hör hemma, jag är bara ute och vänsterprasslar lite nu. Får erfarenheter Börön inte kan erbjuda.. Älskade vackra Börön.

Börön!

Jag och Ailo ligger nu däckade i sängen och väntar på mamma som snart kommer hem och fixar mat. Gott! Blir lite filmtajm nu.

tröttish!

Ätit pappas goda "hotellfrukost" och ligger nu och slappar i sängen. Vi ska snart ut och plocka svamp i skogen tillsammans med tre glada vovvar. Ibland är livet väldigt gott! I eftermiddag brummar jag hemåt, mot Börön. Kommer sakna pappa men har massor av vänner att träffa och såklart också den andra delen av familjen. Får planera någon längre resa hit i vinter så jag kan stanna lite längre hos pappa! Och hinna träffa lite mera folk. Jag åker ju söderut igen på måndag, tror jag...