torsdag 3 februari 2011

Natti

Slutade ca 19.45, och drog med Ailo ut i stallet så fort jag kom hem. Nu står hästarna inne och myser lite. i och med att antagligen kommer snöa i natt och de har gått med täcken de senaste dagarna så fick de stå inne nu för att slippa täcken. Eller ja, Dóttla har en filt på sig.

Började med Wojje, tog ut honom på gången och borstade igenom honom för att sedan massera lite. Blev lite med massageborsten och lite med händerna innan han fick vandra tillbaka in i boxen och njuta av nattamaten. Tog därefter ut Dóttla på gången och masserade  igenom henne. Först med händerna en lite längre stund, sedan masserade jag in liniment på bakdelen och sist använde jag mig av massageborsten även då med fokus på baken. Slängde på henne en yllefilt då jag vill bevara värmen i musklerna så lång tid som möjligt efter massagen. Wojje fick ju inte en lika lång eller "kraftfull" massage så han slapp som sagt täcke. Både Dóttla och Wojje har skav efter täckena så det bästa är att låta dem gå otäckade eller som Dóttla får stå i natt; med en filt över ryggen och rumpan. Den ligger ju inte och skaver.

Min lilla rövarhund leker verkligen rövare när jag inte varit hemma under hela dagen. I och med att jag ägnade hästarna mycket uppmärksamhet när vi var i stallet så blev Ailo avvis och rejsade runt. "Tiggde" om mattes uppmärksamhet på olika vis. Aja, hon är ju alldeles för söt för sitt eget bästa! Vi ska i alla fall gå och lägga oss så goder natter med er! ;)

Not living

Lyckades köra fel igår. Trodde mamma skulle komma med flyget så åkte dit, men det visade sig att hon kommit med tåget. Great! Haha, men jag anser att hon får skylla sig själv då hon har en väldigt förvirrad dotter! x)

Idag börjar jag 08.15 och går till ca 16.00, direkt efter skolan är det jobb på Sibylla och jag slutar då runt sju, halv åtta. Yes. Jag är väldigt trött och har träningsvärk sedan gårdagens gym så jag kommer vara död ikväll.Blir alltså inga hästerier ikväll. Ailo ska få umgås med mormor och morfar under hela dagen!