torsdag 12 juli 2012

Inte bra, Bella!

Var ledig igår, sov halva dagen och surrade bort andra halvan med Johan. Hehe. Sprang milen och red pållen på kvällen. Bra dag! Kändes så gött. Dock åt jag väldigt dåligt igår. I och med att jag inte klev upp ur sängen förrän på kvällen när jag stack ut och sprang så blev det ju inte heller någon mat förrän sent. Inte bra, fy Bella! Så i morse vaknade jag tre gånger av att jag skrek i sömnen. Probably pga förlågt blodsocker. Not good. Löparrunda, ridtur och ett mål mat på hela dagen fungerar inte. Don't try this at home. Idag har det gått lite bättre. Har sprungit 4.7 km och ätit frukost. Tänkte äta på jobbet innan jag börjar, och sen äta innan jag somnar ikväll. Dagarna blir så konstiga när jag jobbar så olika tider och behöver sova länge på morgonen. Jag är liksom inte hungrig förrän på kvällen. Usch. Och jag kan inte äta innan jag springer, det blir inge bra. Så jag måste strukturera upp mina måltider lite bättre. Hälsa och att må bra har ju inte bara med hur mycket man tränar att göra, man måste ju äta bra också!


Jobbar ju 17-23 ikväll så det är ju inte så fasligt långt pass, vilket är skönt. Börjar 08.00 i morgon på Stadt och jobbar till 14-15 någon gång, och jobbar 16.00-21.15 i morgon eftermiddag på Citygross. Dubbelpass alltså. Yaaay. Blir ingen träning då. Vila, för både mig och pållen. Dottla får nog inte mycket motion alls denna helg, tyvärr.



Men i morgon kommer Benny heeeeeeeeeeeeeem! Åh, kärlek. Happy me. Kommer dock inte hinna träffa henne förrän efter helgen men det är så skönt att ha henne hemma från andra sidan jorden igen! :D

Finaste Benny! <3