söndag 16 oktober 2011

after stable

Att komma in från stallet, från hästen som bara snor mattes uppmärksamhet, 
och att kunna lägga sig på mattes nyss använda kläder är bland det bästa som finns!


vovveliten

Vi var ute på en liten promenix idag, för att bekanta oss med byn lite granna. Självklart fick Ailo en ny vän på vägen...


:-(

Tänkte pröva att jobba min gråa madam nu på eftermiddagen. Kommer ut i hagen, fångar in pållen och börjar leda mot stället. Fortfarande en halt häst, dock syntes det nu även i skritten. Tar in henne i boxen för att i alla fall borsta igenom henne, och vad ser jag då? Jo, ett svullet "knä" på höger bak. Kände igenom henne men hittade bara några små fina sårskorpor. Vet inte om det är från dom svullnaden kommer eller om det är något annat. Jag har i alla fall tvättat rent benet med jodopax och sår-desinfektions medel, och lagt ett jodopax och groblads omslag. Jag hoppas att svullnaden går ner tills i morgon. Hon har ingen feber i nuläget (37.7) och hon äter hö och verkar vara som vanligt i humöret. Just nu rätt så glad och nöjd över att vara inne och mumsa hö... Kommer tempa morgon och kväll några dagar fram över och hålla tummarna för att det snart är bra med min lilla skrutt igen.

Update direkt från stallet, love my New fone.
puss

Ps. Hon stödjer bra på benet fortfarande så jag tror att det inte är så allvarligt som det ser ut!

Back up

Eftersom jag inte fått något mer jobb här än så länge, så har jag sökt tre psykologikurser hemma i Östersund på mittuniversitetet.

1. Positiv psykologi, friskfaktorer och livskvalité
2. Individ, risk, kris och trauma
3. Ledarskap och coachning

Har jag fortfarande inge mer jobb i december så flyttar jag ev. hem för att läsa en kurs. Inget bestämt, och det beror som sagt på jobb och om jag blir antagen till någon av mina sökta kurser. Men nu vet ni läget i alla fall! :)

Vi inväntar morgonpatrullen

- som ska komma och hjälpa till med fodring och utsläpp av hästar! :)