måndag 16 juli 2012

mätt

Proppmätt efter en rejäl portion med kinamat. Gosh. To much in my stomach. Kändes gött att jobba dag faktiskt, trots att jag blev lite illamående på eftermiddagen. Min mage har inte mått helt hundra denna helg. I lördags vaknade jag med ont i magen och det satt i under i princip hela dagen, dock minskade smärtan allt eftersom dagen gick, men den kom och gick i vågor. Hade känningar hela söndagen och idag blev jag ju illamående. Not good. Antagligen pga mina oregelbundna måltider. Men den mår ju helt klart bättre...!

I morgon blir det först ett städarpass på Stadt, sen några timmar med bästa Benny innan det blir att joba på Tisdax på Harrys. Gött.

Bästa Benny & Dottla! <3
Blir nog lite Cougar town nu innan jag somnar som en stock i sängen! God natt!

Uppe med tuppen!

Börjar jobba på Citygross klockan elva, så jag klev upp klockan åtta och har hunnit springa, rida och duscha nu innan frukost. Gött! Ikväll blir det antingen en dejt med sängen då jag slutar halv nio ikväll, eller så kanske jag drar iväg på myshäng. Vi får se. Det beror lite på om jag ska upp och jobba i morgon bitti eller inte. Skönt att ha hunnit göra lite innan jobbet iaf!


Jag har världens bästa pojkvän, just so you know!