lördag 19 januari 2013

Dottla idag


Jag och Linnea skrittade ut våra hästar en liten sväng innan vi red in och jobbade i paddocken. Dottla var yberpigg och ville inte ta det lugnt för fem öre. Ovanligt? Not. Hon lyssnade dåligt och var allmänt uppe bland molnen. När vi kom in i paddocken blev det bättre. Vi skrittade mycket volter och åttor med lite tempoväxlingar. När det gick bra tog vi upp travarbetet vi jobbade med häromdagen. Nu satt traven och uppgången till trav finfint men att bryta av till skritt var tråkigare tyckte D. Vill inte! Så vi fick kämpa med det. Tog lite galopp i båda varven innan vi gav oss. Stoooor skillnad på galoppen i de olika varven. I höger gick det bra, i vänster stressade hon in och blandade gångarterna. Vi har ganska mycket att bita i.... Men det gör jag så gärna så,  även när jag blir frustrerad och det mest liknar kaos!

Tror varken jag eller D gillar sällis i paddocken. Men träning är alltid bra! Och det behöver vi ju också träna på..... Hehe.

Skickat från min HTC

Saturday!

Pannkaksfrukost, städ och ridning. Härligt! Nu sitter jag och J hos Jacob och ska fika. Sen blir det nog en lugn kväll i soffan!

Skickat från min HTC