söndag 1 maj 2011

schleten

Känner mig så himla schleten just nu. Astrött. Har varit det hela dagen, hoppas jag inte håller på att bli sjuk nu! Sitter och väntar på Sara, Chefens ägare. Vi ska fixa pållarna, rida och ta en chillkväll. Ska visa hur kvällsfodringen går till och lite sådant. Hoppas jag inte avlider innan hon dyker upp. Hehe -.-

Vovvarna har åkt hem till sig och min fina tjej (Ailo såklart!) är också tröten, precis som jag. Hon har lekt och busat med favoritvovven Wilma. Haha, jäklar vad de sprungit och jagat varandra, lekt och busat. Haft riktigt jäkla kul alltså, det är så roligt att titta på dem då.

Blir alltså en lugn kväll i tv-soffan får vår del när pållarna är ompysslade! ;)

Vovvevakt

Idag har jag varit (och är fortfarande) hundvakt. Jag passar min farbrors två tikar; Fia och Wilma. Mor och dotter...


Chefen

Säg hej till Chefen!






Chefen är ett fullblod på 9 år som kommer stå här i en månad. Han  är verklige cool för att vara fullblod, så ung och dessutom står han själv i hagen (han kan se D och W, men vill inte ha dem i samma hage då det bara är så kort tid det handlar om). Han gnäggar knappt och som ni ser har han redan lagt sig ner trots att det bara är andra dagen han är här. Skönt med lugna pållar! Börön är en speciell plats, det bara är så.