torsdag 16 december 2010

Vem vill inte ha ett lejon som husdjur!?

Lina tipsade om detta söta youtubeklipp!



Detta måste väl ändå bevisa att människor och djur kan bli vänner!?

upptagen med annat

Dagen har tillbringats i skolan, med Lina och på jobbet (Sibylla). Slutade klockan 20.00 och kom hem vid 20.40, då bar det av ut i stallet. Eftersom jag inte lagt på Wojje något täcke igår kväll så var han blöt om ryggen när jag tog in pållarna nu ikväll. Det har snöat hela dagen... Så eftersom jag varit så klantig så fick hästarna stå inne i natt. Wojjedojje får stå med en yllefilt över sig tillsammans med en ihopvikt fleecefilt så att han ska få upp värmen i ryggen! Dessutom får han ha på sig sina magnetskydd för att hålla igång blodcirkulationen i benen. Pussade riktligt på alla pållarna innan jag sa god natt till dem.....

Jag får se om jag kanske masar mig upp tidigt imorgon bitti för att arbeta med någon häst innan skolan börjar (vid 10) eller om de får vila imorgon också. Jag ska ju jobba 5 kvällar i rad nu (ikväll inräknat) så jag får se till att planera min tid riktigt! :)

Här får ni en mysig bild på fina lilla trygga och tillitsfulla Trú och mig, från i mars eller så tror jag? Lina som fotat i alla fall!