söndag 4 september 2011

trevlig kväll!

Haft en supertrevlig kväll med Josefin! Och hann även hälsa på Annelie en sväng också. askalas! Får se när jag brummar iväg från Börön imorgon... puss hej

bra vänner!

I torsdags kom jag ju hem till sköna gröna Börön och hade en helmysig kväll i stallet med Malin. I fredags blev det ingen ridtur då Malin gjorde illa ryggen dagen innan, men däremot fick både jag och Ailo massa härlig motion. På förmiddagen cyklade jag Kristofferssonrundan med henne, sen for vi in till staden för att plocka upp diverse folk och inhandla lite saker. Pauo var en av personerna jag fick med mig hem och vi begav oss genast ner till Malins stall för att kika på unghingstarna som hon fått hem. Riktiga snyggingar! Dreggel... Sedan begav vi oss ut på långpromenad med vovveliten och då blev det så klart en massa härligt prat om allt mellan himmel och jord som bästa vänner behöver tala om. SKÖNT som satan! På kvällen åt vi middag med mamma, bröderna och storkusinen Ville. Mysigt värre. Och självklart hann vi med att svulla gott godis och kika på Hur många lingon finns det i världen! Underbar film för överigt!

I går tog vi sovmorgon till halv tio då Ailo fick ta sin morgonpinkis, men vi kröp ner i sängen hos Pauo igen och drog oss till 11-11.30. Gött! när vi väl tagit oss upp ur sängen så brummade vi in till staden där jag inhandlade ett nytt halsband och koppel till Ailo från Rusta samt ett regntäcke från Tasseborg. Grymt bra! På eftermiddagen tog jag en mysig promenix med Ailo och Linnea följde också med! En jättehärlig promenad blev det och jag tackar så mycket för det härliga sällskapet; Linnea! Jättekul att träffa dig!

När jag och Ailo kom hem igen var det bara att byta om och brumma iväg mot Hackås och en god middag på puben Strömbacka Kvarn. Att jag dessutom fick med mig Åsa dit och fick träffa Robin en sväng där gjorde bara kvällen ännu bättre! Men eftersom jag är jag så var det bästa på hela kvällen att bara få sjunka ner i sängen med Ailo och somna gott till hennes snarkningar...

Idag då. Sista dagen hemma. Ja idag kom Pauo och Erik ut med sina vovvar och så har vi promenerat och plockat svamp och så klart bara mått gott. Vid halv två dök Alexander och Tanja upp och även de hade med sig en hund. Vi satte oss då inne och hade trevligt innan Pauo och Erik begav sig hemåt. Alexander och Tanja lagade då och bjöd mig på en jättegod middag. Och Tanja bjöd mig på en rejäl dos med hästsnack! HÄRLIGT måste jag säga!

Och nu ska jag nog unna mig ett avsnitt av Grey's anatomy medan Ailo ligger på rygg och sover så gott här bredvid. Vid åtta ska jag träffa Josefin på Pause och då kanske Annelie också dyker upp.

Måste bara få säga att jag har verkligen haft det trevligt här hemma även om det varit intensivt med folk att träffa och umgås med. Och jag har verkligen haft det jättetrevligt och härligt på alla de sätt och vis så jag vill säga tack till alla mina älskade vänner som faktiskt tagit sig tid att träffa mig mitt upp i allt! Tack för en trevlig semester helt enkelt! Utan er skulle inte hemma vara detsamma!

I morgon brummar jag och Ailo i alla fall söder ut och det känns i hjärtat kan jag lova. En gång Jämtlänning alltid Jämtlänning! ;)