måndag 12 maj 2014

Saturday update

Red ju kurs för Berit i lördags och lovade er bilder och en uppdatering igår, vilket tyvärr inte hanns med. Har inte fått filmerna som Therese filmade på mig och Helgi än så set dröjer lite innan ni får ett bildskönt inlägg på mig och Helgi. Men kursen gick jättebra och det var superkul att rida Helgi. Han är så känslig och lyhörd och det är så kul när det blir 100 % rätt. När man verkligen känner hur hästen lossnar och trampar på. Och självklart känner man sig sjukt dålig efteråt, känslan av att man aldrig mer vill rida utan en instruktör som tittar och säger till hur man ska göra för att rida bra hänger över mig. Usch. Jag önskar jag vore rik och kunde rida lektion varje dag, typ. Men men! Vi längtar till Malin kommer hem och bokar in lite lektioner då i stället! Och så håller vi utkik efter fler Berit-kurser!

Jag och Helgi fick jobba mycket lösgörande och ställande i skritt, trav och tölt på första passet. Kändes riktigt bra på slutet och jag var mycket nöjd med Lilla H. På andra passet var han lite spänd från början och vi fortsatte med lösgörande och ställning för att få lite fokus och sedan jobbade vi med hur jag ska rida och visa honom på tisdag på Dilles pay and ride. Både jag och Helgi var svettiga på slutet! Haha!

Ska bli himla roligt att åka iväg i morgon, bra träning för mina nerver! Hade tänkt rida igår men hade världens mensvärk och huvudvärk så det prioriterades bort. Blev hagbygge, hundtrim, middagslagning och tvättning som fyllde upp dagen i stället. Sen kom ju Wojje och Ljoova igår kväll också. Blev en sen kväll för mig då så i dag (måndag) var det slitigt att ta sig upp. Men ikväll blir det ridning och inpackning i bilen inför i morgon!

Nu ska jag och Johanna snart redovisa vårt arbete och lyssna på en massa andra... Wish me luck!

Bjuder på några bilder på Therese och Viska och Kristina och Katla!