torsdag 23 juli 2015

Lämnad på en parkeringsficka

Just nu sitter jag i vår husvagn, lämnad på en parkeringsficka. Regnrusk och en husvagn som rör sig i vinddraget från passerande bilar, roligare kan man ju ha det! Men snart så är vi på g igen, snart kommer Johan tillbaka och kopplar på vagnen så vi tar oss upp till Fäviken snart. Då kanske ni undrar varför jag blivit sittandes här? Jo, jag sitter här av den enkla anledningen att vi glömt högtalarna hemma och det går snabbare att brumma hem och hämta utan släp. Så för stunden sitter jag där jag sitter. Jippie!! 



Men jag är rätt nöjd ändå, damen blev betäckt i morse och jag fick vara med och se hur det går till! På grund av det ihållande regnet frös damen en aning så jag for hem och hämtade lite täcken åt henne också. Lilla älskade damen! Och lillgrabben Helgi fick en laserbehandling på sitt ben idag, som lite extra rehab! 

Och så har jag städat lägenheten så den är fin när pappa och Ulrika kommer och lånar den. Skönt att de skulle ut och resa samtidigt som oss, då är ju djurvakten löst! :) 

Nej, nu ska jag verkligen se till att njuta av lite ledighet och semester! Har sett till att packa bra med kläder men hoppas såklart på att inte behöva använda så mycket... Men tyvärr ser helgens väder rätt blött ut!