måndag 5 oktober 2020

Just an ordinary day text

Igår var en bra dag, en fin dag. Jag mådde bra. En vän tog med mig ut på en mysig promenad på Bynäset. Himla mysig promenadslinga. Åkte ut till hästarna och tog en skrittur, på Almur, han skötte sig galant. Orädd och framåt, lyssnar bra. Fina lillkillen. Det blir nog en fin ridhäst av honom bara vi får komma igång på riktigt.

Fick inte till så mycket sömn, blev några timmar först på morgonsidan idag. Men hade en bra förmiddag. Joggade mig runt 7 km och hann med ett yogapass innan det var dags att knata ner till jobbet. Jag har sett framemot att komma tillbaka på jobbet, men det var jobbigare än jag föreställt mig idag. Eller rättare sagt kanske; jag har varit pepp på jobbet och när jag kom dit kände jag mig nedstämd, inte riktigt vad jag förväntat mig. Men fullt naturligt under rådande omständigheter. Men det gick bra att jobba, jag tog kontroller på en hög med patienter, hjälpte till att blanda och ge någon antibiotika och satte någon "nål" innan det var dags att promenera hem igen. 

Imorgon blir det några timmar på jobbet direkt från morgonen och sen kommer grabbarna hit efter lunch. Såg till att handla nu ikväll så vi kan hitta på något roligt i morgon istället och slipper fundera på det. Jag försöker planera så det blir så enkelt som möjligt för mig med grabbarna i vardagen, planera upp vad vi ska äta och förbereda så gott det går innan de kommer. 

Jag känner mig mer stabil i mitt mående, vilket är bra. Jag känner mig inte riktigt som mig själv än, inte helt och hållet. Eller hur jag nu kan uttrycka det. Jag är väl bara inte van vid att humöret pendlar så här, att jag känner mig ledsen och nedstämd ofta. Men det blir bättre, även om jag blir frustrerad av att jag upplever att det går långsamt, för långsamt. Jag vill bara spola framåt tills den här tråkiga, ledsna och bittra människan blir glad och livfull igen. Återfår sin framåtanda, sitt driv, när alla känslor är bearbetade och klara och livet liksom går vidare. I know, livet fungerar inte så. Det är ju vägen dit och inte målet i sig som är det utvecklande, som gör att man växer som människa, som gör en stark. Livets hårda skola, eller något sådant. 

Nä, nu ska jag börja se en bra film innan jag gör natt. Ha det gott alla ni som håller ett vakande öga på mig här via bloggen. I LÖV YO