lördag 9 februari 2013

Ingen ridning idag heller

Dagarna bara rinner iväg och jag har knappt arbetat Dottla någonting. Känns urtråkigt! I morgon blir det bättring, då ska jag ut med damen.

Väntar precis på middagen som blev något sen. Hehe. Har släppt in pållarna och gett dem kvällskraften. Provar att ge dem lite färsk jäst i några dagar för att se om jag märker någon skillnad. Har hört och läst på nätet att färsk bak-jäst är bra för magfunktionen så jag tänkte att det kan vara bra att prova, framförallt på Sonja.



Så nu får hästarna:
  • Lusern
  • Müsli
  • Alger
  • Jäst
Sonja får bara några strån lusern eller några müslikorn för den goda smakens skull, annars bara jäst och alger då hon är fångkänslig. 


Långfärdsskridskor


Måste ju erkänna att jag är väldigt dålig på att åka då jag lyckades ramla hela fyra gånger. Suck. Ailo skötte sig iaf suveränt även när hon blev påflugen av en annan hund. Världens bästa tjej!

Det var nämligen två personer som hade en stor svart hund som vi skulle åka förbi. De stod lite på sidan och hade satt hunden ner. Ailo blev lite nyfiken och närmade sig dem när vi åkte förbi (så långt kopplet räckte) och då visade det sig att den svarta hunden var lös så den sprang upp, morrade och hoppade på Ailo. Allt gick bra som tur var. Förstår dock inte varför man har en sådan hund lös på ett sådant ställe där det är massa hundar som går förbi hela tiden....

Skickat från min HTC

Vinterparken

http://vinterparken.se/parser.php?did=1:1

Från klockan 11 bjuder de på semla och varm dryck till de 500 första gästerna! Kom igen nu för fan!

- 17

- och vi har planer på att besöka Vinterparken och dra en sväng på Medvinden. Långfärdskridskor!

Sita är skendräktig. Passar "valpar" (pipleksaker), kan inte riktigt koppla av och äta och skyndar sig ut och gör sina behov ute för att springa upp och sätta sig och pipa vid dörren för att komma in till "valparna". Det roliga är att det är Ailo som precis löpt.

Kan vi få hoppas att Sita faktiskt kan anpassa sig efter Ailos löpning och börja löpa samtidigt som henne? Vore guld om hon inte löper mitt i jakten! ;)