torsdag 3 november 2011

Elsicko

Blöööööh! Hade en jättetråkig dag i tisdags, igår tog förkylningen om. Vaknade med halsont och huvudvärk och knarkade Ipren under hela dagen. Mådde verkligen pissdåligt men kämpade på rätt bra. Jenny sov hos mig tisdag till onsdag, och tillsammans fixade vi i ordning lägenheten och inhandlade det sista till inflyttnings/tjej- middagen. På kvällen dök brudarna upp och vi hade en trevlig kväll. Jag bjöd på bakad potatis med röror och sallad medan Jenny stod för efterrätten, en supergod marängtårta! Zandra och Malin höjde stämningen med gott humör och gött snack! Kvällen var grym bortsett från mitt dunkande huvud. När sällskapet åkte hem vid 9 så stöp jag i säng. Dock tjorvade kroppen och jag somnade inte på en gång då alla ställningar kändes obekväma att ligga i, trots en enorm trötthet.

I morse vaknade jag utan huvudvärk men med en ond hals och en ömmande kropp, som tillsammans med mig åkte in till Stadt för att köra ett arbetspass. Huvudvärken var inte sen att hänga på. Behöver jag säga att Treo höll mig uppe..? Jag vet inte vad det är men huvudvärken har varit väldigt intensiv båda  dessa dagar och knappt släppt trots värktabletter. Dessutom tror jag att jag nu har fått feber då mina kinder är feberrosiga. Jag hatar verkligen att vara sjuk, speciellt på ett sådant sätt att jag inte orkar någonting och har ont. Jag hatar huvudvärk. Gaaaaaah! Att jag dessutom varit förkyld i över två veckor känns otroligt jobbigt, nu när jag äntligen såg mig som i princip helt frisk så tar det om och jag blir äckeldålig igen. Dock ingen igentäppt näsa eller slemhosta än så länge, men det lär väl snart vara på ingång det också.

Hoppas jag mår bättre i morgon, mycket bättre!

Ailo är dessutom "halt" igen. Eller rättare sagt, hon har varit det i en vecka nu. Jag har hittat ett sår i trampdynan som är anledningen till hennes lidande och jag hoppas att det bestämmer sig för att läka ihop fort. Så att hon snart är uppe på alla fyra igen. Just nu galopperar hon på tre ben men travar på som vanligt med en knappt märkbar hälta.

Gosh, kan vi få bli bra nu eller?

(Dôttla är i alla fall helt haltfri och mår superbra för tillfället!)