torsdag 9 juni 2011

Latmasken Bella

Therese fixade hästarna idag, viktor väckte mig vid 11 så jag kunde skjutsa honom till bussen. Det är ungefär det vettigaste jag har gjort hittills. Therese har skämt bort mig med att fixa frukost till mig. Först gårdagens pastasallad och sedan ställde hon sig och gjorde smoothie, pannkakor och vispad grädde. Mumsigt värre. Fast jag har varit duktig och gett Ailo massage. Med riktig massageolja (oljan är gjord av läkande örter; arnika, kamomill och lavender). SKÖNT värre tyckte vovveliten. Vi båda hoppas på att hältan ska försvinna tack vare massage, Annasandlerbehandling och arnikapiller. Håll tummarna nu. Jag har tänkt börja massera Ailo 1-2 gånger dagligen från och med idag, och då med massageoljan och linement (inte båda samtidigt, såklart!). 

Just det, igår simmade Ailo för första gången. Underbart kul att se. Dessutom haltade hon mindre direkt efter simturen innan den "vanliga" hältan kom tillbaka. Jag och Therese gick i alla fall ner till sjön med hundarna och så kom jag på att jag kunde kasta en pinne i vattnet för att se om Ailo ville prova simma. Inte så långt ut, utan bara så att hon fick ta några simtag för att få tag i pinnen. Det gick hur bra som helst så efter några kast kunde jag slänga ut den lite längre, så att hon fick simma ca 2 meter innan hon fick sandbotten under tassarna igen. Duktiga lilla vovveliten. Därefter gick vi hem igen. Tyvärr fick vovvarna vittring på en av grävlingarna och jagade iväg efter den, nära gården, så jag och Therese fick kila hem och hämta koppel. Tråkigt nog konstaterade jag att grävlingen som vovvarna jagade har skabb. Så nu blir det till att hålla koll på vovvarna och kissarna så att de inte får skabb. Och förhoppningsvis kan våra grannar ta ner grävlingarna så att de slipper lida av skabben. (Antagligen har båda två skabb)

Right know ser det ut så här på altansoffan här hemma!





MYSIGT!

Nej nu ska jag minsann börja packa inför flytten. Hehe

Hello

Efter att Anna Sandler behandlat Ailo i tisdags så fick Therese vara hundvakt innan hon skulle på en föreläsning. Här kommer lite bilder från deras äventyr på stan!





Min fina, fina tjej!

Då var betygen satta och klara!


9 MVG
15 VG
4 G
2 IG

Nöjd över mina betyg faktiskt, med tanke på hur lite jag egentligen lagt ner på rent plugg och hur min ork och motivation varit! :)

(Dock saknas 2 betyg, stresshantering och alternativmedicin, G och VG har jag där :)