lördag 16 juli 2011

hej hopp snopp på er allihopa där ute

Dagen har spenderats med fetaste godispåsen (sen gårdagens biokväll), framför kameran för min del och framför datorn för Jennys. ja vi är lite smått nördiga som sitter och roar oss med bloggdesign och header men det blev ju snyggt så. Annars har vi makat oss ut i stallet, linimeterat Anton, kört Dóttla och ridit Bobby. Det vill säga Jenny och Bettan körde D och jag red Bobby brun. Ailo fick också följa med och motioneras lite, vilket hon inte sa nej till. Min fina tjej. Och som tur var så kröp vi inte runt denna tur utan vi tog oss fram i normal skritt trots att det var Dóttla och Bobby som var ute tillsammans. Härligt.

Kvällen börjar nu närma sig sitt slut, men tro det eller ej; vi har faktiskt inte bara försummat huset utan faktiskt tagit DISKEN!!!!!! och DEN TORRA TVÄTTEN!!!!! strongt jobbat va? Hehe.

Slänger in min ut-tjatade men fortfarande älskade sommar låt:

Gosh

Som ni ser har jag ändrat designen lite. Och fått en ursnygg header! Såklart är headern Jennys förtjänst och visst blev den bra? Kom igen, lite kommentarer tack....?

Om ni tycker som jag, att headern blev grym, så kan ni slänga iväg ett mail till cykamore@hotmail.com och beställa en alldeles egen snygg och personlig headerbild för en liten summa.



Annars har hon ju fotat och redigerat dessa:






Otursdrabbad?

Hello.

Igår natt sov jag knappt någonting alls. Var alltså sjukt trött när väckarklockan väl ringde. Redan där borde jag fattat att varningslamporna blinkade frenetiskt åt mig. Gå och lägg dig igen sa de.

Detta hände alltså under dagen (07.00 - 01.00) :
  1. Dålig natt.
  2. Jag misstog en arbetskollega för en gäst under hela vår arbetsdag tillsammans (BINGO!)
  3. Vi städade så frenetiskt på jobbet att vi inte fick någon fruktpaus = jag höll på att dö av hunger nä vi slutade.
  4. Kommer hem och upptäcker att någon av hästarna förstört översta grindtråden till vår, nya och fina, vinterhage. Grr.
  5. Skulle fixa Josefinas hästar och en av dem rymmer. När jag väl fått tag på den och fått ut den rätta hästen jag skulle ha så...
  6. ... Visar det sig att den har tappat en sko så mitt tänkta ridpass blev inte av.
  7. Vi såg Harry Potter sista delen och självklart tog de med epilogen i boken, grrrrrrr! Spoiled movie.
  8. Bilens koppling fastnar i golvet när vi skulle hem, vi fick alltså rulla in på närmsta parkering och ringa efter skjuts klockan 00.00. GREAT!
What a lovely day.