söndag 17 juni 2012

evening

Sov ju till halv två idag men är trött redan nu. Vill bara knuffa ut förkylningen ur kroppen nu. Försvinn! De e som dt e men int som de ske.

Har i alla fall lyckats ta hand om både disken och tvätten, promenerat Ailo två vändor, lagat mat, duschat och kikat på det första True Blood avsnittet på nya säsongen så dagen har inte varit så dålig ändå. Dock har vädret inte varit det bästa (regn), så finaste D har jag bara tittat till och prins Caspian har varit ute hela dagen. Men men. I morgon blir det ett städpass på Stadt, vilket jag faktiskt ser framemot trots förkyningen.


sunday



Förkylningen hänger i, tråkigt nog. Vill bara bli frisk så jag orkar göra något. Väcktes förövrigt 8.15 av Annakarin som sa att jag fick stanna hemma idag och komma in och jobba i morgon istället. Så himla skönt. Tog såklart  och sov ut, sov till hav två. Hehe. Välbehövligt! Resten av eftermiddagen blir rätt lugn den också, lite disk och tvätt som ska tas om hand och sen ska djuren bli lite ompysslade, men sen tror jag att det får bli en film. Så himla gött. Sa verkligen ta det lugnt när jag kan så att jag bliiiiiiir frisk snart.

Btw. Typ kääääär i låten Pumped up kicks så därför fick den inleda mitt inlägg. Om ni kikar på filmen alltså...

There is some one special out there.

- och där blev min uthängda tvätt dyngsur av en störtskur. Nice.