torsdag 5 april 2012

Work it baby!

Drar iväg och jobbar på Harrys nu!

New shoes needed!





Ingen som känner sig rik och vill sponsra?

Glad påsk!

Glad påsk allihopa!

Jag tog långsovmorgon till elva i dag då jag ska jobba natten i natt. Fast Caspian väckte mig vid 4 tiden och jag slängde ut honom fyra gånger fram till halv åtta på morgonen. Suck.. Han var ute i 5 min och satte sig sedan och krafsade på fönstret och ville in. Dumma katt! Vid halv åtta hade han i alla fall vett att stanna ute, han förstod nog att mattes inte var att leka med längre. Och ja, jag försökte ignorera honom men efter 15 min så kändes det ganska pointless och mitt tålamod sviktade så kattjäveln fick komma in... Men som sagt, vid halv åtta stannade han ute och jag och Ailo fick ro att sova. Skönt tyckte vi båda!

När vi sedan klev upp gjorde jag en god frukost också tog vi en långpromenix på 7.8 km. Härligt värre! Jag kände av vaden igen i förrigår, plus knät, så både igår och idag  har varit lugna dagar med promenader. Men det är skönt det med!

Har också hunnit rida och pyssla om liten grå, och idag var ridkänslan mycket bättre än igår! Men gud vad jag har mycket att jobba på med mig själv. Sitta bättre, komma ihåg att inte tippa framåt i framdelsvändningarna, behålla stödet på ytter bättre. Ja alla sådana där småsaker som man liksom inte tänker på. Och jag och Dôttla måste öva halter, halter och ännu mera halter. Det är lätt att fuska med det där att stå still och det har vi nog gjort. Eller ja, det har vi gjort. FY BELLA! Men det känns skillnad efter varje pass, vilket är otroligt bra.