måndag 6 augusti 2012

Bästa sjuk/depp låten ever

Jag lyssnar på den i perioder, men den återkommer alltid och den gör mig pepp på något konstigt sätt. Den är ju så jäkla tragisk, egentligen.


 


housewife

Promenerat milen, i regnet, med vovvarna. Nu lagas det mat, städas, diskas & tvättas (och ja bloggas) det på en och samma gång. Ska försöka städa lägenheten med båda vovvarna och Caspian inne. SVÅRT! Mår ju dessutom som jag gör vilket inte underlättar. Men men, bara att bita ihop, ta en bamyl/ipren och köra på....

Livet rusar på som ett bolmande tåg. Snart är det ju dags att börja packa ihop mitt liv är nere. Snart börjar jag om på nytt hemma i mitt älskade Jämtand. Som jag längtar!



Och Robin kanske kommer hit och hälsar på innan jag flyttar hem! 
Fy fan vad kul om han faktiskt kommer! Bäste brorsan...! ;p

9 crimes

Ache

Somnade vid elva igår, vaknade 10.23 i morse. Somnade om en timme senare och sov till 13.00 då väckarklockan gick igång. Trött!? Huvudvärken och hostan sitter i, spykänslan kommer och går. I hate this. Hundarna sov iaf tills vi klev upp vid 13.20. Inte ett endaste gnäll om morgonpinkis, tack vovvar små! Jag tror de förstår att matte inte är helt hundra. Men men. Idag blir det hundpromenad, städning, dottlapyssel och jobb i natt. Hoppas byta pass med en, så att jag får sitta och jobba som trappvakt och slipper sitta i entrén. Mår ju som inte så där hundra... Men vi får väl se hur det går, är ju bara att bita ihop annars!

Såg the Vow igår. Heartache. Men den var fin och den slutade ju bra! Och såklart blev det ett true blood-avsnitt. Så brrrrraaa den serien är alltså. Och så mycket sex, kan ju inte klaga. Nakna välmusklade män. Yummie. Snygga brudar också. Hehe. Älskar Lafayette. Han är så... GRYM!