onsdag 13 februari 2013

Dilles Vintertävling

Dille Vintertävling går av stapeln på söndag mellan 10-16. Jag tänkte åka och kika lite, någon som vill följa med? Finns plats i bilen! :)

Sämst

Jag tror jag är sömnoman. Kan sova hur mycket som helst. Tror ni jag varit ut i stallet än då? Neeej. Jag la mig på sängen istället, ni vet, bara för att jag kunde. Självklart somnade jag och sov till nu. Vaknat någon gång, men bara somnat om. Suck. Ibland blir jag så less på mig själv! Aja, nu lyser iaf solen och det är ju mysigt när man ska pyssla i stallet...


God morgon

Inget jobb idag heller. Funderar på att gå ner och fixa stallet direkt efter frukost. Och kanske jobba Dottla en sväng nu på förmiddagen. Skulle vara gött. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske fara en sväng till Börön och kapa lite granar till pållarna? Eller så. Någon bra film man kan kika på?

Hjälp!?

Bild från HÄR

Hjälp!? Skydd mot sporrar? Får hästar märken eller är känslig "mot" sporrar, RID INTE MED SPORRAR DÅ! Hur svårt kan det vara?

Skulle kunna fungera bra om hästen lätt får skav av sadelgjorden, men även där känns det lite knasigt. Stoppa in mer saker mellan gjord och häst, liksom. Men den kanske fungerar som strumporna i skorna för oss? Inte vet jag. Dock tycker jag det finns bättre saker att lägga pengarna på. Tex. bra grundutrustning som inte ger skav. Eller så kan man ju avstå att klippa hästar som lätt får skav.....