söndag 13 november 2011

Fick ett trevligt samtal

- nyss. Det blir jobb i morgon på hotellet! Happy me!

hellu everybody

Tröten tjej. Ovanligt va? Hehe.

Idag har jag städat och bara tagit det lugnt. Kände att motivationen vad det gäller ridning eller arbete med häst var långt borta så jag gick bara och satte mig i hagen, som ni såg i ett inlägg innan. Men det var så skönt, att bara sitta vid Dottla och titta på hästarna. Höra  henne äta, mala hö:et mellan tänderna. Kändes så otroligt skönt och jag fick tillbaka lite energi av att vara där. När jag kom in igen tog jag tag i mig själv och lagade mat, som ni också sett i ett tidigare inlägg. Jag kände mig verkligen duktig då. Efter maten tog jag ut Ailo på en promenad vilket var uppskattat.  Att jag dessutom torkar lever i ugnen till vovven just nu tror jag är än mer uppskattat. Om någon timme ska jag gå ut och plocka in min lilla pålle men fram till dess ska jag bara ligga isängen och må gott med min älskade vovveliten.

Dagens middag

Levergryta! Mumma!

Just nu vill jag leva!

Sitter i hästhagen och njuter bland mina fyrbenta vänner. Älskade hästar! Det är något speciellt med att bara vara här, sitta här, bredvid min ätandet gråa kärlek. Här och nu. Idag här jag inget behov av att jobba med henne eller någon annan häst, idag behöver jag det här, att bara vara. Att njuta av stillheten, av lugnet och av ljudet av malande käkar! Alla borde få uppleva känslorna av fridfull glädje i en harmonisk hästflock...

goooo daaaaaag

I går var en mycket mysig dag. Fick en härlig uteritt på Raudi i gott sällskap för att sedan packa in mig och Ailo i bilen och brumma iväg till Zandra och Mannie! Där blev det myshäng och vovvepromenixar. Vi åt middag tillsammans och kikade på en film, självklart snackades det en del härligt tjejsnack också! Gött! En mycket trevlig dag alltså! Och Ailo var rätt nöjd hon också när vi kom hem... :)

Ailo och Manhattan!

Ailo och Mannie lekte rätt intensivt första timmen, de älskar verkligen att leka med varandra. Men sista timmen vi var där så var båda hundarna rätt trötta. Båda sov då i soffan och gosade med just sin matte! Goskitar!Zandra ska vara hundvakt åt Ailo kommande helg, fredag till söndag, då jag åker på kurs. Så skönt att Zandra ställer upp och att hon dessutom har Manhattan som Ailo är kompis med. Kul för henne att umgås lite mer med en annan hund!

Ailo i Mannies säng..