onsdag 27 oktober 2010

Seg

Igår var min plan för idag att ta vara på dagen; arbeta Trú och plugga. Klockan 07.30 masade jag mig upp och släppte ut Trú och Dottla. Runt 08.30 vaknade jag igen och 10.30 ringde Maggan och väckte mig. Jag var så otroligt seg, trött i kroppen. Och kallt i rummet var det! Usch sa kroppen när tanken på att kliva  upp etsade sig fast i mitt huvud. Efter några minuter tvingade jag ut fötterna från täcket och hoppade ner från sängen. Min kropps alla  hårstrån reste sig i en arg protest och hela jag började huttra men det var bara att tvinga på sig iskalla stallkläder, gå ner och trycka i sig en massa mackor. Sia skulle nämligen visas för en potentiell köpare, lite tråkigt känns det allt att hon kanske ska flytta men det är ändå bra. Skönt att slippa oroa sig för henne något mer, ta ansvar..

Efter att ha hälsat på "köparen" så presenterade jag alla hästarna och lät dem umgås en stund. Sedan tog vi ner Dottla och Sia till Maggans fort och släppte dem där, för att visa lite gångarter. Tyvärr var det väldigt halt så Dottla spände sig och tyckte att det var skönt hitta ställen där hon kunde stå still, medan Siapia sprang runt, bockade, pruttade och hade jättekul. Haha! Men snygg var hon i alla fall!

Maggan bjöd på lunch och efter lunchen bar jag fram mina vinterdäck innan Linnea kom. Då tog vi in alla pållarna och gav dem deras kraftfoder. Sedan blev det lite film tittande för vår del då vädret var så dåligt. Vi tittade på börja rida, vilket är en bra film för Linneas del! ;) Och nu på slutet, innan Linnea åkte hem så pysslade vi om Wojjedojje, tvättade såren och myste.

Nu ligger jag i sängen och har fortfarande varken pluggat eller pysslat med Trú då segheten fortfarande sitter i och vädret är uselt!