torsdag 18 augusti 2011

Nästa twilight aka The hunger games!

Jobbade igår och fick en härlig uteritt på min fina lilla dam. Hon var lite (knappt märkbart) svullen på ena bakbenet nere vid kotan, men hon visade ingen hälta och var pigg som vanligt.

Idag har jag också jobbat en några timmar och när jag och Jenny kom hem dejtade vi Grey's en stund innan vi skulle ut på en skrittur tillsammans med Bettan. Mockade och fick in alla pållarna och märker då att Dóttla är svullen vid knät på samma ben som hon var svullen i igår. Svullnaden hade alltså flyttat sig och var lite tydligare idag så det blev ingen ridtur för oss två. Jag smörjde hennes bakben med liniment och slängde åt henne en tuss hö medan Jenny och Bettan red iväg på Bobby och Anton med en liten vovve glatt springandes bredvid. Ailo fick såklart följa med dem ut! Så nu sitter jag här alldeles ensam, efter att ha tagit mig an att mocka gräsmattan från hundskit, och funderar på att fortsätta läsa den bra boken jag håller på med! Jag tipsar er alla om den nu, eller rättare sagt hela serien!

The hunger games - skriven av Suzanne Collins (första boken och hela serien heter The hunger games)


Dock håller jag på med tvåan som heter Catching Fire, och för de som undrar så heter den tredje och sista boken Mockingjay.
hittade bilden via google.se på bloggen
http://avampire.blogg.se 
Superbra böcker! Jag läser dessa på engelska och rekommenderar att DU också gör det! ;)

Rykten säger att det är nästa "twilight", men jag tycker serien är långt mycket bättre!