lördag 15 januari 2011

Valpen

Kom hem från jobbet och möttes av en glad lien vovve! Therese har då varit valpvakt idag och självklart tappade hon fokus i 3 sek, så Ailo sprang in på mammas rum och kissade i sängen. Mamma tog henne tydligen på bar gärning och då blev det ajja bajja för valpis! Hehe.

Ailo har blivit väldigt fäst vid mig (:D) och när jag hade åkt iväg i morse sprang hon runt och letade efter mig, gnällde och stod i. Gillar inte när matte är borta! Efter en stund lugnad hon sig och kunde ligga och gona med Therese i sängen, men bara när hon var säker på att matte inte var hemma. Det är skönt att hon fäst sig så mycket vid mig eftersom hon ska vara just min hund, men det blir ju lite jobbigt för mina valpvakter! :P Förhoppningsvis lär hon sig att matte alltid kommer tillbaka, snart.

Idag har det blivit lite burträning, vilket fungerar helt okej. Hon gillar inte att sitta i buren och gnäller från början men efter några minuter lägger hon sig till ro och tar det lugnt tills hon blir utsläppt. Men såklart får hon ju mycket godis när hon sitter i den.
Ailos bur :)

Ailos bur! :)


Ailos plats i stallet!

Ailos plats i stallet!

Ailos plats i stallet, nu med filten på rätt plats!

Ailos favoritplats i köket!


Bästa stolen av alla att sova på!


Thereses hund Provne och Ailo

Thereses hund Provne och min fina Ailo
Gosh, vi orkar inte vara fotomodeller längre!