måndag 31 augusti 2015

hästar och jobb

Jobbat rätt mycket nu i sommar och det blir tyvärr än mer jobb till hösten. Med tyvärr menar jag att jag inte klarade medicintentan och får jobba denna termin, skriva omtenta och ta nya tag till vårterminen. Känns såklart supertråkigt då jag verkligen vill bli klar med skolan och min utbildning men det är inget att göra något åt och inget att hetsa upp sig över. Jag får ett halvår med lite mer lugn och ro såhär, vilket kanske kan behövas. Faktiskt! Jag kommer fortsätta jobba på mina två boenden och numera också i hemtjänsten här i krokarna. Och jag trivs faktiskt riktigt bra på mina jobb! :)

Dottla är igång och rids så ofta jag har ork och tid och Helgi sätts igång just nu. Båda två skulle behöva gå ner några kilon i vikt men de får fortsätta gå på bete så länge det finns. Var till foderbua och köpta minervit (pelleterat mineral och vitaminfoder) till pållarna och en säck korn till Alvin (kaninen) som jag blandat ut med lusern. Så nu hoppas jag att jag är redo för hösten och vintern! Alvin fick dessutom flytta in i stallet idag och jag tror faktiskt han tyckte det var riktigt skönt.



Idag fick båda pållarna komma ut på en varsin tur, och lilla Vovveliten följde med på båda. Hästarna skötte sig super! Och jag är så nöjd över att vara ägare till just mina hästar som ger mig sådan ridglädje...!



Förra tisdagen var jag på 30-dagarskollen med Dottla och det ligger fortfarande ett litet pyre där inne och växer. Ren och skär lycka kallas det!





Nej, nu ska jag fara på jobb!
See ya ;)