fredag 8 maj 2015

Tentaångest

Tre tentor har jag lyckats ta mig igenom och ändå känns det som om jag inte kan någonting! Suck! Plugget känns tungt. Jag hoppas jag har tur i morgon och det är frågor jag kan svara på i tentan! Har ångest men får inte in något mer i skallen, känner mig frustrerad! Det går som det går och nu kan jag inte göra mer... Får tänka positivt och försöka peppa mig, tro på att jag klarar det även om det känns tungt just nu! 

Plans!

Hästarna har blivit motionerade och står nu hemma hos Therese där de ska få spendera några nätter. I morgon kliver jag upp och far till stan för att skriva omtentan kl 9. När jag skrivit klart far jag direkt till Therese och packar in hästarna i transporten igen och åker till Dille där det är Heimir-kurs! Det blir två privatlektioner, en på Dottla och en På Helgi och på söndag är det två grupplektioner för Helgis del som gäller!


Hästarna stannar hos Therese till på tisdag då vår hovslagare Pernilla kommer och skor alla våra fina ridhästar! Äntligen får de sommarskor på sig! :)


Hälsade på Victorias farmor på ridturen idag! Självklart var pållarna storfavoriter! :)