torsdag 14 februari 2013

Alla hjärtans dag

Har haft ännu en härlig ledig dag. Besiktat bilen och bjudit Johan och hans arbetskamrater på fika men själv fick jag inte vara med och smaka då de precis haft rast när jag dök upp och sparade godsakerna till lunchen. Snopet! Hehe. Har suttit vid den här dumburken och filosoferat lite men också varit ute i finvädret. Dock ingen ridning, tråkigt nog. Men hästarna verkade rätt nöjda ändå. Jag tog och for ut till Börön och kapade lite granar och annat smått och gott åt dem, hämtade några säckar spån och tre halmbalar. Bar ut alla granar och sly i hagen på en gång och fyllde ett nät med halm så nu har de lite att pyssla med. Dottla blev jätteglad över halmen och ställde sig och åt ur nätet på en gång. Härligt att se. I morgon blir det till att hämta en ny hösilagebal då det är slut, soprent, som ni ser på bilderna här nere. Bara småtussar kvar.

Hästarna är riktigt duktiga på att äta upp rundbalarna, inget spill alls i år.

Dottla, Charlie och Sonja.

Halmnät!

Uppvärmdvattenplats för Bärra och pållarna.

Bärra mumsar granris


Bärra var nog den som blev mest nöjd över granarna. Mums mums sa han!

Passade på att röjja upp i stallet lite granna också. Burit ut skräpsäckar och möblerat om lite, vilket Bärra älskade. Hehe.

Utekatten Brutus, Bärra och Ailo.
Detta var första gången Brutus låtit någon av hundarna komma nära.


Nu är middagen färdig och jag sitter och inväntar mannen min för att bara mysa resten av kvällen. Få rå om varandra riktigt. Kärlek. 

Happy valentines day!