onsdag 11 mars 2015

Ovikens vintertävling

På söndag smäller det! Då går Ovikens  vintertävling av stapeln! Vi har 61 anmälda starter och känner oss otroligt glada över all positiv feedback och det stora intresset!

När vi drog igång idéen räknade vi med ca 30 starter och nu är vi uppe i det dubbla! Det ser vi som en stor vinst! Och jag personligen måste tacka mina medarrangörer för en helt otroligt fantastisk insats och underbart härliga möten! Än är det inte klart, vi har mycket fix att stå i innan tävlingen är genomförd men jag tror verkligen på oss! På att vår lilla tävling blir bra och på att vi skapar ett hästigt evenemang som lyser upp i Oviken! 

Vi har fixat bana, ljud, funktionärer, priser, domare, tält och kommer ha både fika och hamburgare till försäljning på plats. Och såklart loppisen! En klass från Kövra skola är det som har tagit sig an uppgiften att sälja burgare på plats så alla våra duktiga ekipage, ponnyföräldrar, publik och loppis-säljare kan köpa mat under dagen! Vilket vi arrangörer är otroligt tacksamma över! 

Tänk att vi fyra hästtjejer har dragit igång och fixat detta i princip helt själva!? Vi är helt klart grymma och förtjänar en klapp på axeln när tävlingen är avklarad och området städat... 

Tack för att du kom med idéen Victoria och drog med oss andra! Tack för alla härliga,  hästiga och mysiga möten hos dig Emelie! Och tack Therese för att du har fötterna på jorden och säger hur du tycker och tänker! Tillsammans har vi skapat något grymt bra! 


Och på söndag får vi dela ut våra vackra prisrosetter och pokaler! 

Nu är vi taggade till tusen!